Referat: Allerum GIF P06 - Viken

Grabbarnas första seger för säsongen!

Bataljen mot Jonstorp utvecklade sig till en kamp som bar bragdstämpel.
Jonstorp inledde starkt och visade upp betydande fotbollskunskap med spelare som både kunde dribbla och skjuta.
En oro i magtrakten infann sig och det värsta befarades. Vi fick dock tidigt en straff tilldömt oss och Niklas stänkte in bollen stenhärt i nätet med sin glödheta vänster fot.
I halvlek stod det 1-1 och matchbilden talade till Jonstorp fördel. men här visade Allerum att man kommer långt med kämparglöd och rätt inställning. Nyförvärvet Ture "Messi" Rausch fanns överallt på planen samtidigt, han glidtacklade dribblade, sprang och sköt oavbrutet. Theodor kom in i andra halvlek efter en stabil målvaktsinsats. Det visade sig den här dagen att han skulle få stor användning för sin sexpack då han "magade" in 2-1 målet. Efter ett stabilt försvarsarbete tog sig Elis upp i anfallet och satte spiken i kistan med ett väl avvägt högerskott, 4-2.
Benjamin, Hampus O & Hampus skötte sig också mycket bra och bidrog till segern med sin hårda kämpainsats.
Det var en laginsats som belönades med säsongens första efterlängtade seger!